Foto: Tuala Hjarnø

Pers “Sprogshow er et foredrag – og så alligevel slet ikke. Det er 10.000 watts talestrøm fra en ordlympisk mester, der viser hvor rytmisk dansk kan være. Med næsten 100 årlige optrædener af denne slags de seneste år er det en superrutineret mand, der elsker aldrig at køre på rutinen.

Oplev Per Vers forklare, forføre og forbløffe med sit Sprogshow. En jordnær og ordrig oplevelse, med både power og pauser. Der er refleksioner, der er røverhistorier og der er ikke mindst rytmiske rim – både fra bagkataloget og skabt i nuet, hvor det er publikum der får lov til at bestemme, hvad Per skal fylde mikrofonen med i sin freestyle-rap.

PER VERS er et af de største navne inden for dansk rap – fuldtids- professionel siden årtusindskiftet med snart 2500 optrædener under bæltet. Modtager af Danmarks fineste sprogpris, Modersmål-Prisen. Ofte improviserende, altid imponerende – og med samme intensitet om det er på Orange Scene foran 60.000 mennesker, den fulde pakke med sit syv-mands orkester, eller mere intimt på en folkeskole eller gymnasie kun bevæbnet med sin fortælleglæde.

Jangmarks Agentur er eneste udbyder af Per Vers’ “Sprogshow”

Kundereaktioner på foredrag:

Per Vers gjorde det rigtig godt – alt fungerede, og han “leverede varen” særdeles professionelt. Han fastholdt elevernes opmærksomhed i 90 minutter, og inspirerede dem til kreativ sprog- og musikbrug. Vi er mildest talt meget tilfredse!
Anette Nielsen – inspektor, Støvring Gymnasium

Vi har haft stor fornøjelse af Per Vers her i Odense og både blandt lærere og kursister var der stor begejstring. Per Vers leverede varen, var nærværende, professionel uden at være krukket. Det var simpelthen bare vildt godt og meget fagligt relevant i dansk.
Helle Marienlund Andersen – ledelsessekretær, HF & VUC FYN Odense

Per var sjov, skarp, dygtig og meget god til at være opmærksom på målgruppen. Imponerende hvad han kan med ord. Desuden var han rar, venlig, nærværende og tilgængelig. Sidstnævnte tror jeg betyder meget, når man er en slags ‘celebrity’.
Annie Philipsen – PR & international koordinator, SOSU C

Stor tilfredshed herfra – eleverne tog virkelig godt imod det og har snakket en del om det siden. Samtidig er det jo en mand, der er helt nede på jorden og tilmed snakker interesseret med eleverne efter foredraget og på vej ud.
Lars Olesen, Vejle Idrætshøjskole

Vi synes at alt er gået perfekt vedr. planlægningen med jer, og arrangementet var efter alles opfattelse fremragende. Vi har ofte problemer med disciplinen under fællestimearrangementer, folk vader ud og ind. Det er mange år siden, at jeg har oplevet en lignende koncentration og begejstring som her. Hils Per Vers og sig, at han gjorde det virkelig godt.
Lars Hansen, Svendborg Gymnasium

Det var en meget positiv oplevelse, for ikke at sige smaddergod. Jeg havde forventet, det var godt og blev meget glædeligt overrasket. Per er i stand til at fastholde publikum – også VUC’ere, der godt kan have lidt svært ved at holde koncentrationen og lade sig begejstre. Per er varieret og utroligt dygtig. Tak for en god god oplevelse, meget anbefalelsesværdigt.
Hanne Carlsson, VUC-vest, Esbjerg

Til toppen af siden