Foto: Ditte Chemnitz

Per Vers er blevet flittigt benyttet som konferencier til forskellige musikalske og kulturelle events.

Allerede i tyverne stod han på scenen som konferencier for de store landsdækkende konkurrencer DM I ROCK og DM I DANSK RAP. Senere kom Ringsted Festival, Kløften Festival, Efterskolernes Musikfestival til – og de sidste par år har han fungeret som konferencer til et par af Danmarks mest prestigefyldte musikbegivenheder: Foreningen af Danske Musikkritikeres pris, Steppeulven og den ikke-TV-transmitterede del af Danish Music Awards.

Kronen på værket var at blive headhuntet af Roskilde Festivalen til at styre bandpræsentationerne på Nordeuropas største scene, Orange Scene, hvilket han har gjort siden 2015.

Per Vers er eminent til at guide folk igennem et program, og spinder en sprogligt smuk rød tråd imellem de forskellige indslag – og han har en naturlig flair for at få selv scene-uvante mennesker til at føle sig godt tilpas i spotlyset.

Kundereaktioner på Konferencier:

Hvert år hylder Muskelsvindfonden vores frivillige ved en stor fest hvor vi siger TAK. I 2016 havde vi fornøjelse at overraske vores frivillige ved et stort anlagt Award Show. Til at lede os igennem aftenen kunne vi ikke ønske os en bedre konferencier end Per Vers. Med en varme og skarphed fik han alle 800 gæster til at rette fokus på scenen hver gang spotlight blev tændt. Per imponerede, han provokerede (på den fede måde) og han fik involveret sit “publikum” på den bedst tænkelige måde. Det var i sandheden magisk – RESPEKT og de varmeste anbefalinger fra Muskelsvindfonden!
Jens Isbak – frivilligchef, Grøn Koncert / Muskelsvindfonden

De seneste 4 år har Per været vært på Steppeulven – de danske musikkritikeres prisfest. Da jeg i 2012 tog kontakt til Per, var prisen ved at redefinere sig selv og finde en ny form. Per kastede sig hurtigt og dedikeret ind i opgaven og var ikke kun en rolig skipper i – for mig – ukendt farvand, men også en god sparringspartner til at skabe indhold, forløb og stil. Det var hurtigt slående i snakkene med Per, hvor vidende han er indenfor en lang række af musikalske genrer, men også alle andre tænkelige og utænkelige ting. Og det bliver sjældent kedeligt og aldrig uinspirerende at være i rum med personer med disse egenskaber.
Jesper Majdall – producent på Steppeulven, direktør for Bremen Teater.

Til toppen af siden