Sidste Omgang Tour – Per Vers

(Se anmeldelser og videoer i bunden af siden)

Så skal Per Vers endelig på tour igen, efter udgivelsen af det ekstremt ambitiøse samarbejde med Benny Andersen – albummet “SIDSTE OMGANG”, som blev Bennys sidste kreative handling efter fem årtier som Danmarks mest kendte digter

Albummet har kun været opført på scenen to gange, til to stort opsatte og totalt udsolgte ‘release koncerter’ i DR’s Koncertsal og Aalborg Congress Center. Resten af touren blev lagt ned pga. corona, men bliver nu “genudsendt” til landets 5 største byer i uge 2, 2023. Udover at Per Vers debuterede sangene fra albummet der udkom samme uge, havde han inviteret solister (Bisse, Katinka, Bodil Jørgensen og Povl Dissings søn Rasmus) til at synge Bennys viser. En flot og gennemført hyldest til Mesteren.

Disse aftener i januar 2023 har været udbudt i en uge og ser allerede nu ud til at blive udsolgt mange måneder i forvejen. 

Og nu er vi stolte og glade for at kunne tilbyde en alternativ, nedbarberet opsætning af samarbejdet mellem den nytænkende rapkunstner og den gamle mester. 

Foto: Lasse Lagoni

SIDSTE OMGANG TOUR er den økonomisk overkommelige udgave uden et 30 mands orkester – billedet viser det centrale element der er bibeholdt, nemlig de 3 store skærme der gennemgående lader en animeret udgave af Benny Andersen aflevere sine levende ord i samspil med Per

SIDSTE OMGANG TOUR er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk – pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mads Buus som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers

Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere – og piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup Pedersen er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

SIDSTE OMGANG TOUR bliver et 90 minutters show i to akter, hvor vi glider fra det nye materiale over i en underholdende og skarpt sammensat gennemgang af Per V’s kendte og ukendte numre gennem 10 albums med masser af improvisation, hans specialitet gennem snart 20 år på scenen som en rapper med en helt særlig publikumstække. 

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.
Se frem til en aften i selskab med denne nyklassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner. Det kunne godt gå hen og blive en koncertoplevelse fra sæsonens allerøverste hylde. 

Video Medley

SIDSTE OMGANG – Per Vers & Benny Andersen

VERDEN VENTER IKKE – Per Vers & Benny Andersen

SELVHAD – Per Vers & Benny Andersen feat. Katinka

Se også Per Vers & Benny Andersen i en helt særlig optræden i Go’Morgen DK HER

Til toppen af siden