Foto: Emilia Therese

Trine Pallesen
Skuespiller/sanger

Blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1995. Har siden medvirket i mange teaterforestillinger og spillefilm.
Trine fik sit folkelige gennembrud som Gaby i Tv-serien “Rejseholdet”. Hun har desuden lavet flere musicals og teaterkoncerter, og har spillet koncerter med flere store orkestrer rundt om i landet og ikke mindst været fast sangerinde for Bent Fabricius Bjerre de sidste 10 år af hans liv.


Foto: Søren Hald

Mathias Grove Madsen
Pianist og kapelmester

Uddannet jazz-pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh. i 2002. han har spillet i et utal af sammenhænge såsom Radioens Bigband, Tivolis Bigband, Odense Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Det Kgl. Kapel, Cirkusrevyen og mange andre.
Som kapelmester er han bl.a. gæstedirigent for Danmarks Underholdningsorkester, og han har stået i spidsen for “Book of Mormon” på Det Ny Teater, “De Tre Musketerer” i Østre Gasværks opsætning og “MammaMia” i Tivoli.


Foto: Privat

Sofie Pallesen
Instruktør

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus teater i 1999. Har udover at virke som skuespiller på de fleste af landets scener, både instrueret og koreograferet talrige forestillinger.
I 2011 var Sofie medstifter af turne-teatret Teater Baglandet, som hun i dag er kunstnerisk leder af.


Foto: Karoline Lieberkind

Anna Panduro
Manuskript

Anna Panduro debuterede som dramatiker på Limfjordsteatret i 2009. Og har siden leveret manuskripter til flere danske teatre; Nørregaards Teater, Randers Teater, Team Teatret, Masken, Riddersalen og Teatret Svalegangen.
Hun har skrevet revytekster og audio-drama, og har af flere omgange skabt komiske og poetiske portrætter af særlige historiske kvinder. Anna står også bag manuskriptet til Teatret Svalegangens anmelderroste generations-komedie “I familien”.

Line Bech
Kostumedesigner og Scenograf

Line Bech har arbejdet med professionelt teater siden 2008, hvor hun både har lavet hatte, syet kostumer og sidenhen som kostumedesigner ogg scenograf.
Line Bech er uddannet fra Central Saint Martins College of Design i London i 2015. Tidligere projekter tæller: Cirkus Summarum (2011-2013), Diktatoren (2017), Anders Matthesen Royal Arena (2018), Terkel i Knibe (2019), Teaterkoncert CV Jørgensen(2020). Lige nu arbejder jeg på Teaterkoncert Gasolin på Østre Gasværk.

Til toppen af siden