Foto: Anja Ekstrøm

Specialklassen – DANMARKS BEDSTE LIVE IMPRO COMEDY SHOW

Specialklassens Show er musikalsk, involverende, og fuldstændig på publikums præmisser. Alt hvad der sker på scenen improviseres i nuet, og udspringer altid fra publikums idéer. Om det er virksomhedens værdier, en musical om konkurrenten, en hyldest til de ansatte, eller bare lidt om hvad der sker i kopirummet efter endt arbejdsdag.
We also perform in English!.

Specialklassen består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer.

Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live impro comedy show rundt om i hele landet, men de er altid at finde fast i København, Århus og Odense. I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format.

Sidenhen er det blevet til TV-optrædender i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på Zulu, 4 stjernes middag, Danmarks Sjoveste Barn og Masterchef Grill. Siden deres optræden i Operaen til Zulu Comedy Galla 2011, er Specialklassen blevet ekstremt populære, og har voksende succes både i DK og i udlandet, både med live shows, men ikke mindst med deres firma underholdning og workshops.

De teknikker som Specialklassen bruger, til at få et enkelt ord til at leve på scenen, er bygget på samarbejds-teknikker. Specialklassen har simplificeret disse teknikker, så ikke improvisatorer nemt kan tilgå dem, og har med stor succes lavet workshops for firmaer som bla. Novo Zymes.

Som underholdning kan Specialklassen dukke op og lave ren impro-comedy til jeres julefrokost eller firmafest.

Til toppen af siden