Et forrygende bud på verdensmusik, der serveres på den mest spillevende facon.

Øyvind Ougaard er i selskab med et par heftige kvinder, der ved alt om, hvordan man får stemningen helt op under taget, og som med sikkerhed vil stjæle opmærksomheden fra den ellers så flinke harmonikaspiller.

Channe Nussbaum synger som en drøm og styrer slagets gang med hård hånd, mens Mette Smidl spiller violin, så man skulle tro, at det var løgn. Det er ikke tilfældigt, at de går under betegnelsen ”Copenhagen Klezmer Queens”!
Der er fuld knald på begge damer, og Øyvind Ougaard skal være glad for bare at være med.

Trioens medlemmer har arbejdet tæt sammen i 20 år, og de har prøvet lidt af hvert. I visse kredse bliver deres musik ligefrem betragtet som kunst.

Men de er bedst, når de stiller op på et klassisk spillested som Bartof Café, hvor stamgæsterne er vant til at høre god musik. Det betyder, at der er et vigtigtslag, som skal vindes. Og intet kan tænde dem mere.
Trioen melder sig parat til at give den én over nakken, og dermed kan det hele hurtigt udvikle sig til en medrivende aften, hvor det gælder om at holde på hat og briller, når gnisterne begynder at fyge på den ellers så hyggelige café.

Kom i god tid inden kampen, hvis du vil have en siddeplads!