De har den frækhed at gøre det på dansk……eller på engelsk så det er jo så hamrende internationalt.

STEFAN & KIM er to farverige personligheder, der slås om at komme længst frem i rampelyset med humoren som det allestedsnærværende omdrejningspunkt.

Den dæmonisk-charmerende Kim Strandberg gør sin entre som en moderne Beethoven. Kim ikke alene ligner den verdensberømte komponist – han mestrer også violin og piano tilnærmelsesvis som sin look-a-like. Salen koger, når Kim bevæger sig fra romantiske, klassiske toner i mol over russisk polka til medrivende rock’n’roll.

Stefan Arwidson får ethvert kvindehjerte til at smelte og mændene til at gyse af velbehag, når han med sin guitar og sin fantastiske stemme synger som en blanding mellem en musicalstjerne og en smørtenor – og så skader det jo heller ikke, at han er den lykkelige ejer af et udseende, som var han lige trådt ud af hovedrollen i en West End-musical.

Og så taler STEFAN & KIM jo i øvrigt fremragende dansk – når de ikke lige taler som en båndoptager, der kører baglæns eller noget, der godt kunne minde om finsk. STEFAN & KIM er to virtuoser, der leger sig gennem stort set samtlige musikkens genrer med humoren som bærende element – og humor afhænger jo ikke af det talte sprog, men om mimik, stemning og udstråling.