Christina Boelskifte
Christina Boelskifte

(Se video i bunden af siden)

Christina Boelskifte har tilhørt den etablerede musikscene i Danmark i de sidste 20 år og har sunget med sangere og grupper lige fra Sanne Salomonsen til Nik & Jay til både store og små events for bl.a. Helle Thorning Schmidt og Dronning Margrethe.
Christina Boelskifte synger for børnene i ”Frost”, og har optrådt for 250 millioner seere live. Der er ikke den genre hun ikke har berørt, men den stil, der ligger hende mest nær, er pop og soul, og hun føler sig i sit rette element med en mikrofon og et flygel.

Det er netop disse stilarter som Christina Boelskifte nu har taget fat i, i arbejdet med sit første soloalbum siden 2007. I YouTube klippet nederst på siden finder du en smagsprøve på det, der i løbet af året bliver til udgivelsen, ”Something Better”. 

”Mit primære formål med min sang er at fortælle historier”, siger Christina Boelskifte. “Jeg synes at musik bliver levende og nærværende hvis der er en intension med den, og hvis jeg tør give en del af mig selv til publikum. Jeg tror at vi som mennesker har brug for at spejle os i hinanden og at jeg som sanger har muligheden for at gi publikum en følelse af at de ikke er alene om glæden og udfordringerne ved livet”.

Christina Boelskifte kan bookes med min trio, fuldt orkester eller pianist og sætter en ære i at skræddersy repertoire og indhold til det enkelte arrangement. Der er også mulighed for at inddrage publikum i koncerten og på den måde løfte energien og gøre arrangementet unikt.