NIGHT FEVER har eksisteret siden januar 1991. Det er således landets ældste disco-orkester, og er samtidig et af landets førende partyorkestre, som garanterer en sanselig og danselig oplevelse ud over det sædvanlige med forrygende udgaver af klassiske discohits af kunstnere som Bee Gees, Donna Summer, Gloria Gaynor, Chic, Barry White, Sister Sledge og mange flere.

NIGHT FEVER leverer en medrivende cocktail af fremragende numre i swingende og engageret udførelse, åbenlys spilleglæde, den store lyd af et ni-mands orkester og en generel spilleglæde på scenen, hvor kostumer, make-up og lys går med op i en højere enhed.

NIGHT FEVER spiller vaskeægte klassisk disco i udgaver, som både er loyale mod originalmaterialet og samtidig præget af inspirationen fra musikerne. De otte discoterer er: Den formidable sanger Kim Robert, der ved siden af sig har landets vel nok bedste korsangere Christina Boelskifte og Susanne Palsbøll, og bag sig har Niels Enevoldsen (keyboards), Jesper Nørløv (percussion), Mik Happel (guitar), Esben Elvstrøm (trommer) og Ole E. Mortensen (bas)

NIGHT FEVER har nu spillet disco uafbrudt i mere end syv uger sammenlagt siden starten for over 15 år siden. Nogle af numrene, som fx I Will Survive og Night Fever, er blevet spillet sammenlagt i mere end 24 timer – og orkestret er ikke træt af det endnu! I alt 85 disconumre fra 70’erne har været under behandling gennem tiderne.

NIGHT FEVER har optrådt i DR-TV, TV2, TV3, Kanal 2, TV2/Øst og diverse lokale TV-stationer, i radioen, på spillesteder og festivaller samt til et utal af større fester for firmaer, uddannelsessteder og private (klik her for at se en liste).

En aften med NIGHT FEVER er blevet foreviget på live-CD’en You Should Be Dancing (fra KICK Music), som udover titelnummeret indeholder følgende :

Magic Fly
I Will Survive
Staying Alive
Hot Stuff
Le Freak
Ring My Bell
Car Wash
That’s The Way I Like It
Never Can Say Goodbye
Turn The Beat Around
You Sexy Thing
Everyone’s A Winner
Skrevet om Night Fever

Skandinaviens i särklass bästa discoband.
Simon Thoor, Kulturens, Lund, Sverige

NightFever viser hvor discoskoen trykker (…) Kim Robert synger disco med en stemme, der ville få James Brown til at gå til frisøren af bar misundelse.
Jens Vilstrup, Politiken

Danseglade københavnere er vilde med dette partyband, og jeg kan sagtens høre hvorfor. Night Fever swinger godt og synger og spiller flot.
Henning Grau, Vendsyssel Tidende.

Danmarks vel nok efterhånden ældste, men absolut også bedste, discoband – & dette er uafviselige fakta.
Park Cafés program

Halvfjerdserne tonser videre (…) Discobølgen nægter at lægge sig, you should be dancing.
Erik Jensen, Politiken

Der er dømt væg-til-væg flipper, svaj i bukserne og danse-party med gruppen Night Fever’s debut-cd “You should be dancing”
Allan Olsen, Ekstra Bladet

Skal det være DISCO, så fås det ikke bedre.
Park Cafés program

Stemningen er i top på pladen, som er indspillet live i det nu hedengangne Montmartre. (…) Rytmen banker så taktfast at You should be dancing både kan bruges på aerobicsholdet og dansegulvet. Det rykker uvilkårligt i fødderne, også når man hører de inciterende toner, selv om man bare går og støver af derhjemme i stuen før gæsterne kommer.
Karin Harild, Bornholms Tidende

Ni-mandsorkestret besidder en åbenlys spilleglæde (…) Night Fever skaber en kompetent og taktfast grund, der tager dig på en rejse tilbage til 70’ernes discodrøn. …That’s the way I like it…!
Chili Magazine

Det gives ikke bedre OVERHOVEDET.
Park Cafés program

På liveoptagelsen lyder det som om der har været sving i trompetbukserne og spejlkuglen (…)”Ring My Bell”, “Staying Alive” og “You should be dancing” borger alle for et godt party.
Morten Vilsbæk, Fredericia Dagblad og Vejle Amts Folkeblad

Guf for inkarnerede disco-freaks (…) Hvis Night Fever kommer til byen, så tag skjorten med de lange flipper på, ifør dig gabardine-bukser og frisér håret i Travolta-krøl. Night Fever er utvivlsomt et godt live-band (…) Ikke mange danske bands prøver kræfter med disco fra 70erne – og slipper hæderligt fra det. Men det gør Night Fever.
Peter Witten, Ringkjøbing Amts Dagblad, Viborg Stifts Folkeblad, Thisted Dagblad og Dagbladet Holstebro, Struer

Nattefeber på dansegulvet (…) Pigerne er udstyret med prægtige fjerboaer samt kropsnære magentarøde dragter, som giver en svimlende dekolletering ekstra dybde. (…) Navnet på dette feststemte foretagende er Night Fever, en gruppe som i efterhånden adskillige år har svedt for at få dansegulvene til at gløde.
Lars B. Jørgensen, Berlingske Tidende

NightFever leverer discodrømme direkte fra 70’erne.
Århus Stiftstidende

En gang jublende glad disco-mania.
JayJay, Det Fri Aktuelt

Gør det så godt at man skulle tro at det var den ægte vare.
Pernille Rohde, Rødovre Avis