International salsa når det er bedst !

Der er mange succes-historier om dansk musik i udlandet. Men det er de færreste orkestre, der evner at fastholde succesen år efter år.

Jorge Corderos orkester mestrer denne kunst. Både på scenerne i Danmark og blandt salsa-folket I resten af Europa, nyder orkestret stor respekt pga. den høje musikalske kvalitet, hvilket musikanmelderne Worldwide kun kan bekræfte. I forbindelse med udgivelsen af det nye album ”MI UNIVERSO” er flere sange fra Corderos tidligere udgivelser også kommet i rotation på radiostationerne i flere latinamerikanske lande og i Florida.

Om orkestret spiller på festivaler, spillesteder eller til private arrangementer, så formår bandet altid at forføre sit publikum med den karakteristiske cubanske energi og glade stemning.

Jorge Cordero & Los Gran Daneses består af cubanske og danske musikere. Orkestret har turneret på Cuba, i USA, Skandinavien og i adskillige Europæiske lande. Et af de store latin-dons, engelske DJ Lubi skrev I musik bladet Straight No Chaser; “pretty heavy and very Cuban”, og at han var begejstret for Corderos stærke vokal.

Orkestret som nu er udgkommet med album nr. 8. MI UNIVERSO glæder sig til at presentære sangene for det danske publikum.

TIDLIGERE MODTAGET PRISER:

World Music Awards 2002 og I 2004. Nomineret til danske world track i 2012 og med på WMD præsentationsalbum i 2016.