Herunder enkelte eksempler på Christina Boelskiftes virke som solist

Christina Boelskifte som solist med Michael Ruff Scandinavian tour 2016 Portalen

For dronningen
Dronningen deltog ved gallamidddag i Slagelse, hvor Christina Boelskifte var inviteret som solist under middagen. Det er anden gang Christina Boelskifte har haft den ære at optræde for hendes majestæt, og denne gang sang hun bl.a. Aretha Franklin så diademerne dirrede.
Efterfølgende optrådte Christina Boelskifte med den kongelige livgardes musikkorps.

For Pandora
Christina Boelskifte har optrådt som solist ved Pandoras eksklusive julearrangement. Det var en fantastisk aften med god energi. Stasia havde klædt Christina Boelskifte på med sin smukke haute couture kjole, og Pandora forgyldte hende med deres funklende smykker.

For Dansk Industri
Christina Boelskifte har optrådt som solist ved et stort arrangement for DI i industriens hus.
Christina Boelskifte og hendes pianist var placerede helt oppe under loftet, og tilhørerne sad nede i atrium og lyttede til musikken. Undervejs kom Go aften Danmark farende og troede, at Celine Dione var på besøg. Det var en skøn aften og en stor kompliment til Christina Boelskifte.

Med Big Apple Big Band
Christina Boelskifte har optrådt adskillige gange igennem de sidste par år som solist med dette storswingende bigband. Det er blevet til mange udsolgte koncerter, og samarbejdet med orkestret intensiveres stadig.