(Se video i bunden)

Kan du lide tyrolermusik?
Lige meget.
Du vil kunne lide det her!

Har du nogensinde overvejet, hvordan populære popsange lyder, når de bliver “Tyrolerfiseret”? Nej, vel? Men hvis det bliver gjort professionelt og med respekt for originalmaterialet, så har vi en af de bedste fester. Du vil slet ikke kunne lade være med at lide tyrolermusik, når Cantus Tyrolerne går på scenen.

Selv den mest indædte popfan vil nok blive forbløffet over, hvor godt det lykkes. På det store repertoire kan publikum således finde nyfortolkninger af blandt andre TV2, Cher, Birte Kjær og Poul Krebs. Nej, det kan ikke beskrives – det skal høres.
Det kan godt være, at du ikke selv kan jodle, men det gør ikke noget. Det kan også godt være at du tror du slet ikke synes om tyrolermusik, men det gør heller ikke noget. Du vil helt sikkert kunne lide livsglæden og det meget høje professionelle musikalske niveau.
Cantus Tyrolerne leverer ægte tyrolermusik i en sådan grad, at de bliver booket igen og igen på mange af landets spillesteder og ved private arrangementer – ikke mindst hos nogle af landets største virksomheder. Det er der selvfølgelig en grund til. Både professionelt og privat stråler alle medlemmer af livsglæde og af musikglæde. Alle medlemmer er uddannet på musikkonservatorierne eller er privatuddannet – og det kan høres. Der er stor musikalitet samlet på et sted.
Cantus Tyrolerne kan spille god musik, så det når helt ned til bagvæggen af lokalet og tilbage igen. Og en gang til. Og en gang til. Og…
Velkommen til en fantastisk aften