Stig Skovlinds Orkester

Med sit orkester, bestående af en ren samling musikalske virtuoser, er sangskriver, Stig Skovlind, fra Helsingør, en sprællende fisk, i det unikke, poetiske hav af danske sange, han selv har skabt, igennem de seneste 10 år.

Med radiohits som ‘Blå oceaner’ og ‘Jeg skal hilse fra Havana’  samt med en perlerække af livsglade sange, som hans efterhånden store lokale publikum kommer og synger med på, fylder han let en aften med varme og iørefaldende sange, krydret med rytmer og tanker fra de varme lande.

2023 har været et særdeles godt år for Stig og Co. Rygterne fra Helsingør og omegn spredes og sender Stig og hans musikere ud over det meste af Sjælland nu. Hillerød, Roskilde, Gilleleje, Espergærde, Esbjerg, Farum, København, Sakskøbing og Hundested. 

Mange flere spillesteder er på vej i kalenderen.

Tjek Stigs omfattende sociale medier med diverse rejseeventyr i Caribien/Cuba og musikvideoer fra eksotiske destinationer. En virkelig skattekiste at gå på opdagelse i. 

Glæd dig til dette super musikalske orkester med en moden og livsklog mand i front godt båret på vej af sprudlende og legende musikalsk talent fra allerøverste hylde.

Orkestret:

Stig Skovlind – vokal
Claudia Campagnol – vokal+keys
Nicolai Levring – guitar+vokal
Niclas Campagnol – trommer
Yasser Pino/Andreas Hatholt – bas
Rune H. Olesen – percussion

Til toppen af siden