Okholm & Pistolerne er et af DK’s fedeste partybands. Med et smagfuldt og varieret repertoire af de klassiske hits fra de sidste 5 årtier tilsat de nyeste dansehits er der garanti for feststemning på ethvert dansegulv.

Hver koncert med Okholm & Pistolerne er unik. Udgangspunktet er spilleglæde, humor og improvisation. Kombiner det med energi og udadvendthed, så har man det koncept, som har bragt bandet rundt i hele landet som det musikalske og stemningsskabende midtpunkt til utallige festlige arrangementer. Listen tæller adskillige spillesteder, uddannelsessteder, firmaer, privatfester, byfester og festivaler – store arrangementer som små.

Okholm & Pistolernes karismatiske midtpunkt er forsangeren Søren Okholm. Han er blevet landskendt for sit uovertrufne sangtalent, som med en sprødhed og fyldig klang matcher repertoiret perfekt og hans musikalske overskud giver bandet den udfordring, som skaber musikken på scenen. Ligesom Søren er resten af bandet topprofessionelle musikere, der ud over at beherske Deres instrumenter til perfektion også besidder den sjældne evne at få musikken langt udover scenekanten.

Okholm & Pistolerne leverer ægte livemusik uden anden form for tilsætningsstoffer end glæde og smittende energi. Lydudstyret og instrumenterne er i topklasse, så der er garanti for en musikalsk totaloplevelse af musikalitet, vellyd og sceneshow.

Okholm & Pistolerne er som standard et 4-mands orkester. Bandet kan dog også stille op som 3-mands orkester eller udvides helt op til 10-mands orkester med hornsektion og korpiger.

Kombiner Okholm & Pistolerne med Søren Okholm som hyggemusiker under maden og du har opskriften på den perfekte musikoplevelse til festen.

Respons fra nogle af de arrangementer vi har spillet til:

“Vi vil gerne sig en kæmpe tak for musik i top klasse – det var bare helt perfekt. Alle gæsterne synes også at musikken var kanon. – så det var virkelig det der gjorde dagen og festen helt perfekt! Mange tusind tak.”

“Vi har altid ment at musikken er det halve af en fest – i dette tilfælde må vi sige at det er rigtigt – hvis det da ikke det var det hele!!. Alle vores gæster har rost musikken til skyerne.”

“Okholm & Pistolerne var FANTASTISKE!!! Alt gik som smurt.”

“********** Stjerner. Hold da op hvor var du/I gode det var da helt fantastisk, vi er så glade for at vi valgte jer til vores bryllup.Det var det helt rigtige musik til at få gang i en fest og det følte vi at der var, det var en super god dag for os og det var i med til at sørge for… Tak for det!”

“ Okholm & Pistolerne var hver en krone værd. Flere af gæsterne til vores bryllup gav udtryk for at de aldrig havde hørt noget bedre.”

“Alt forløb planmæssigt og vi fik mange positive meldinger på, at det var et super fedt danse orkester, vi havde hyret. Det er jo nogle søde og ukrukkede drenge, der har en fin fornemmelse for publikum.”

“Og den gode musik var bestemt med til at gøre det til en super aften – gode numre, god stemning og gang i dansegulvet… Der var i øvrigt også mange af gæsterne, der roste jer. Så vi er alt i alt mere end tilfredse…”

“Arrangementet levede fuldt ud op til vores forventninger og vores gæster feedback på musikken har da også været enorm.”

Til toppen af siden