Keld og Hilda
Keld og Hilda

Med en perlerække af Grand Prix-sejre, Grammy’er, samt sølv-, guld og platinplader har Heick-familien for længst slået sit navn fast som en af de største og mest langtidsholdbare succes’er i dansk underholdning.

Gennem 5 årtier har Keld & Hilda forsynet generation efter generation med musik, der strækker sig lige fra pop til viser og fra Grand Prix til rock’n’roll. Gennem årene har de desuden begge været revydirektører og tv-værter – med f.eks. ”Så’ det lørdag”, “Lykkehjulet”, “Musikbutikken”, “Boxen”, ”Top Charlie”, ”Charlie i Parken” og ”Dansk Melodi Grand Prix” som nogle af de mest folkelige træffere.

Musikalsk kan man i dag opleve Keld & Hilda ved så forskellige begivenheder som f.eks. kirkekoncerter, viseaftener, festivaler, byfester, foredrags- og ”syng-med”-arrangementer samt shows og koncerter med danseband, symfoniorkester, brassband eller ganske alene – bare akkompagneret af Kelds guitar.

De har som få forstået kunsten at få folk i alle aldre og fra alle samfundslag til at synge med på deres sange. Det er med andre ord ikke uden grund, at de er blevet kaldt “HR. OG FRU DANMARK”!

Til toppen af siden