Artwork: Jenz Koudahl
Foto: Lars Terkelsen

De prisbelønnede plader med den legendariske digter Dan Turéll og den musikalske troldmand Halfdan E blev meget populære med deres både infølte og frække blanding af musik og beatlyrik – du husker sikkert ‘Jeg holder af Hverdagen’ og ‘Jeg skulle have været Taxachauffør’ – og ‘Sidste tur gennem Byen’ – numre som stadig er en del af soundtracket til vores liv og som er blevet en fast del af skoler og gymnasiers eksamenspensum.

Halfdan E udgav november 2019 et tredje album, ‘Telefon til afdøde’, og nu er han på landevejen med et orkester, der mestrer hele bagkataloget og giver det nyt liv i musikalsk og visuelt meget varm, intens og magisk forestilling.

Halfdan E har allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ‘Badehotellet‘ og landet teaterscener), som i suveræn stil lægger stemme og temperament til Turèlls udødelige digte.

Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (blæseinstrumenter) og Lars Daniel Terkelsen (keyboards) som også spiller på pladerne – et meget alsidigt orkester som bliver ved med at overraske.

Hele koncertforestillingen sættes i perspektiv af Jenz Koudahls visuals.

Forestillingen er godkendt til Formidlingsordningen

Producent/co-producent: Teatret Ved Sorte Hest/H.APS.
Instruktion: Halfdan E og Mads Wille
Varighed: 2 x 45 min.
Periode: januar/februar/marts 2023

Til toppen af siden