Views: 6

Persondatapolitik

Den 24-05-2018

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du, som kunde, kan indgå aftale om booking af optrædende kunstnere med Jangmarks Agentur, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, den IP adresse, der er brugt i forbindelse med bestillingen, samt evt. CVR.-nummer, EAN-nr. og web-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne booke optrædende kunstnere til dig.

Som tilknyttet optrædende kunstner hos Jangmarks Agentur har vi følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse samt evt. CVR.-nummer. Derudover har vi kunstnerens bankkontonummer til brug for afregning af honorarer og CPR-nummer til brug for skatteindberetning.

Personoplysningerne registreres hos Jangmarks Agentur og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Direktøren og de ansatte hos Jangmarks Agentur har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige hos Jangmarks Agentur er Jangmarks Agentur.

Vi opbevarer ikke personoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke personoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Jangmarks Agentur videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Jangmarks Agentur har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jangmarks Agentur via e-mail kontakt@jangmark.dk


Fortrolighed

Sikkerhed:


Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger, skal det fremgå tydeligt af din mail.

De data vi har på dig som kunde er, som nævnt ovenfor:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, den IP adresse, der er brugt i forbindelse med bestillingen, samt evt. CVR.-nummer, EAN-nr. og web-adresse.

De data vi har på dig som tilknyttet kunstner er, som nævnt ovenfor:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse samt evt. CVR.-nummer. Derudover har vi kunstnerens bankkontonummer til brug for afregning af honorarer og CPR-nummer til brug for skatteindberetning.

Videregivelse af informationer :
Når du er kunde eller kunstner hos Jangmarks Agentur afleverer du ovennævnte oplysninger. Disse oplysninger giver Jangmarks Agentur ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

Som kunde skal man dog være opmærksom på, at det, i forbindelse med booking af optrædende kunstnere, kan være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis kunstneren. Ved booking hos Jangmarks Agentur giver du derfor tilladelse til, at vi videregiver de oplysninger til tredjemand, der er nødvendige for bookingens gennemførelse og effektuering,