Vera

Alle børn og efterhånden langt de fleste voksne kender Vera. I årevis har hun huseret på TV dels med sine egne programmer i Børne1´eren og dels i det legendariske børnegameshow Rutsj. Derudover har hun haft flere afstikkere til programmer for de voksne som f.eks. “Stjerne for en aften”, “Det svageste Led” og ikke mindst “Hit med sangen” hvor hun fik vendt op og ned på hele studiet!

En ting er sikkert: Når Vera kommer på banen går det hverken kedeligt eller stille af for sig! Med sin uforskammede, vanvittige og fuldstændig politisk ukorrekte opførsel pløjer Vera sig med brask og bram ind i børn og voksnes hjerter, hvilket tydeligt kan ses ved hendes mange liveshows rundt omkring i landet.

Når Vera ikke laver TV, optræder hun overalt i landet – ved byfester, i storcentre, på festivaler, til firmaarrangementer o.l. Hver onsdag sommeren igennem har Vera været det store trækplaster ved Dyrehavsbakkens familie-onsdage, ligesom hun i flere år har været konferencier ved Åh Abe-koncerterne samt Legolands Open Air-koncerter.

Vera – alias skuespilleren Michel Castenholt – bør opleves live, når hun kommer og sætter gang i løjerne med sine skøre påfund, stang-uretfærdige konkurrencer og iørefaldende sange fra sin cd “Veras Greatest”.