CV  Testimonials Videoer

STIG SKOVLIND & KAFFEORKESTRET

“Blandingen af danske tekster og musik, der dufter af varme lande, giver en særlig glæde – som Kaffeorkestret gavmildt deler ud af”.
– Susanne Benz, Giant Sheep Music

I 1984 forlod Stig Skovlind det populære funkband Tonight, han havde startet sammen med sangeren Nat Russell Jr.

Stig tog på stop og sejlede med sejlskib over Atlanterhavet fra Cap Verde til Venezuela efterfulgt af flere måneders rejse rundt i det nordvestlige Sydamerika. Dette blev på mange måder en tur, der satte sit præg på Stigs liv. Både som menneske og som sangskriver. Hans rejselyst har drevet ham til mange fjerne himmelstrøg, men særligt er det inspirationen fra det pulserende liv i Havannas gader, der sat sit præg på hans musik – krydret med inspirationskilder som bl.a. Paul Simon og Sting.

Er du ikke stødt på navnet Stig Skovlind, har du nok alligevel oplevet ham som musiker. Med mere end 3000 koncerter i bagagen har han spillet for noget, der ligner 1 million danskere. Deriblandt koncerter for statsministre, kongelige, celebrities, fodboldlandsholdet og håndboldlandsholdet. Det har været med navne som Søren Sko, Søs Fenger, Alberte Winding og Martin Brygmann.

Anne Linnet har betegnet Stig Skovlind som en af de mest lovende danske sangskrivere, og i 1993 hittede han på P3 som sangskriveren bag albummet ‘Busborg’, der blev nr. 2 mest spillede artist på kanalen det år.

Stig er stærkt tilbage på den danske musikscene. Bakket op af et superhold af danske musikere, udsender han løbende nye sange. Det er blevet til mere end 100 koncerter, siden Stigs debut på dansk i oktober 2013 med albummet ‘Nærmeste Solopgang’.

“Jeg har et dejligt hold musikere bag mig i Kaffeorkestret, som nyder en lille oase i mine tekster, melodier og i mine musikalske ambitioner. Jeg er meget privilegeret”.

Nyt album med Stig Skovlind & Kaffeorkestret er klar i sensommeren 2018. Singler udsendes inden.

Musikerne:
Jonas Berg – keys
Nicolai Levring – guitar
Andreas Hatholt – bas
Klaus Menzer – trommer
Stig Skovlind – vokal

CV  Testimonials Videoer