Firmafesten

Ved en firmafest vil vi dog som minimum anbefale vores 4 mands løsning og herfra er det kun fantasien der sætter grænser.
Er du til de helt store løsninger, er Starpeople 12 også en mulighed.
Her får du tre blæsere, perkussionist, to keyboardspillere, to korpiger og vores grundstamme bestående af trommer, bas, guitar og leadsanger.
Det er helt op til dig – vi skal nok sikre dig en uforglemmelig oplevelse.

Vores metode:
I tæt dialog med festudvalg eller event-koordinator/arrangør stiller vi de rigtig spørgsmål, således at alle parametre bliver afdækket.
Erfaringsbaseret så oplever vi faktisk, at en stor del af festarrangørerne ikke er bevidste om hvor stor vigtigheden er, af “de sidste 4-5 svære timer” for en fests samlede udtryk.
Faktum er nemlig, at går gæsterne tidligt hjem, måske fordi det har været et mindre inspirerende orkester, der har stået på scenen, så evalueres hele arrangementet desværre ofte også derefter.
Derfor ser vi det som vores ypperste opgave at sikre, at dér hvor musikken bidrager, der skal det være med maksimal kvalitet og sikkerhed for at fastholde gæsterne – gerne helt frem til festens sluttidspunkt.

Vores mål er kort sagt, at såvel gæster samt arrangør kan se meningen i at holde en (ny) fest og rigtig gerne en med Starpeople-løsning på scenen.
Vores argument er altså, at den rette musik gør en markant forskel for helhedsbilledet og det samlede udfald af arrangementet – På lige fod med eksempelvis lokation, dekoration, mad og vin.

Med Starpeople som leverandør af musikken til firmafesten, skyder man ikke ved siden af. Siden 1998 har vi leveret og engageret os i såvel store som mindre firmaevents og private fester.
Vores omdrejningspunkt er altid: Den optimale løsning, der skaber maksimalt “value” for såvel arrangør som deltager.
Vi har løst opgaver for nationale såvel som internationale virksomheder, spillet for de mest forvente kundesegmenter og aldrig slået fejl.
Så med andre ord så er Starpeople det sikre valg.

Privatfesten

Det at spille musik er for os lidt en gave – Måske en romantisk betragtning… men så alligevel ikke. Når vi spiller til de private fester, kommer vi helt tæt på. Vi står i stuen, i teltet eller på gulvet i de lokaler, der er lejet til formålet. Vi har lidt lys med, et passende anlæg og så vores yndlings instrumenter. Vi sørger altså for at det hele er “rigtigt” blot skaleret ned til lejligheden. Vores “produkt” slår ikke fejl – Det er ren spille-glæde og den deler vi rigt ud af. Vi spiller gerne til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer – Til alt hvor musikken har en prioritet. Bandets størrelse justere vi efter økonomi og forventninger. Du vil bliver overrasket over hvor meget musik du kan få for penge – Så tøv ikke med at sende en forespørgsel på os, hvis du virkelig vil opleve et liveband på tæt hold.

Løsninger:
Starpeople 4-6 er ofte valgt til privatfesten
Ved Starpeople 4 er vi: Trommer, bas, guitar og én leadsanger.
Ved Starpeople 6 er vi: Trommer, bas, guitar, keys, en korpige og én leadsanger
Vi sammensætter bandets størrelse efter økonomi, udtryk og forhold. Ved en privatfest er det lige som en hver anden fest, vigtigt at afstemme bandets udtryk ift. til hele festen. Skal det være til dans og fest vi som minimum anbefale vores 4 mands løsning og optimalt vores 6 mands udgave. Men det er kun fantasien der sætter grænser. Er du til de helt store løsninger, er Starpeople 12 også en mulighed. Her får du tre blæsere, perkussionist, to keyboardspillere, to korpiger og vores grundstamme bestående af trommer, bas, guitar og leadsanger. Det er helt op til dig – vi skal nok sikre dig en uforglemmelig oplevelse. Løsningen med 12 mand i bandet kræver dog en velvoksen stue eller telt/festsal, men vi har leveret løsningen til privat fester, og gør det gerne igen.

Receptionen

Receptionen eller netværks-mødet er vores “nye gamle ting” – Tilbage i 1998 opstod Starpeople faktisk som en trio, bestående af kontrabas, westernguitar og leadsanger. Vi turnerede landet (og lidt i det øvrige Norden) rundt med en forædlet udgave af George Michael og Wham! numre. Idag har vi rystet trioens repertoirepose og spiller alt fra Bruno Mars, Sting, Tim Christensen til Frank Sinatra. Vi sætter stemningen an med livemusik, fremført med stil og klasse med sans for de musikalske detaljer. Vi er blevet brugt af kunder som Dansk Industri, åbning af møbelhuse (Idé-Møbler), Coloplast ledelsen, NNIT, Telia og YouSee. Også vinsmagning og netværks-møder har haft besøg af os med stor succes.
Vores tese er, at når der “netværkes” og socialiseres er stemningen vigtig. Med vores duo eller trio løsning, skaber Starpeople de musikalske rammer, så deltagerne oplever en tryg og afslappet atmosfære. Gæsterne bliver derved længere, taler mere sammen og udbyttet højnes for alle parter.

Med solister

Vi har haft fornøjelse af at spille med navne som:
Rasmus Seebach, Medina, Hej Matematik, Martin Brygmann, Ida Corr, Søren Sko, Lis Sørensen, Karen Rosenberg, Søs Fenger, Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Stig Kreutzfeldt, Jacob Sveistrup, Zindy, Monique, Henrik Launbjerg, Morten Remar m.fl. – Listen er lang, og vi er altid åbne for nye forslag.
Starpeople er “venner med de kendte”:
Vi er som et af de få festorkestre i Danmark “godkendt” som backingband for solister og kan med lethed formidle kontakten, forhandle aftalerne på plads og afvikle showet, hvis du ønsker ekstra “stjernestøv” over festen. Alle solistindslag indgår som en naturlig del af Starpeoples performance.
Før du vælger solist:
Ofte giver det mening at trække på os i planlægningsfasen, hvis man overvejer solistindslag. Vi stiller de rigtige spørgsmål og hjælper jer med at vælge den helt rigtige solist ift. Hele arrangementets sammensætning. Det er ikke lige meget om man sætter en Medina eller en Martin Brygmann på som indslag. En hver solist har også sit helt eget udtryk og fanger på hver sin måde sit publikum. De overvejelser hjælper vi gerne med at sikre at kunden kommer igennem, inden solisten endelig vælges.