Foto: Johan Herolds

Bossa Nova har rødder i Brasilien. Den er elegant, intim og raffineret uden at være uforståelig! Den er romantisk, poetisk og følelsesfuld uden at være patetisk! Den er tyst og sart og altid i et lydniveau, der lader gæsterne selv bestemme, om det er lyttemusik eller baggrundsmusik. På samme måde som god mad formidler den et nærvær omkring øjeblikket, som er selve essensen af en god oplevelse!

Stans historie:
Stan hed oprindeligt ”Stan Gets in Your Eyes” og blev dannet af guitarist og komponist Lars Bo Enselmann og saxofonist Lars Albertsen. Duoen spillede Bossa Nova på gader &stræder, på caféer, på spillesteder, på restauranter, til Copenhagen jazzfestival 1986-2003, i Paris og Italien, på 2 CDér (1996 og 2000) og leverede tillige underlægningsmusik til TV2 gennem 15 år. Siden Lars Bo Enselmanns alt for tidlige død (2004) er Bossa Nova orkestret ført videre under navnet ”Stan” med Lars Albertsen og Ulrik Christiansen (akk. Guitar).

I kvintetformat er line up:
Lars Albertsen, saxofoner og fortællinger
Ulrik Christiansen, akk. Guitar
Niels Lichtenberg, akk. Bas
Janus Templeton, trommer
Nils Raae, piano/keys

Stan kan engageres: I formatet duo, trio eller kvintet. Prisen er variabel og afhængig af antallet af engagementer, formatet, spilletiden, tidspunktet på året, ugedag og tidspunkt på dagen.