Rytteriet

Rytteriet, alias skuespillerne Rasmus Botoft og Martin Buch, blev for alvor kendt landet over med deres radiosatire-program af samme navn. Senere fulgte så programserien på DR2, og herefter Rytteriet som liveshow, hvilket blev en publikumsucces, der trak fulde huse i København og videre rundt på turné i landet.

Det er måske især de mange og karakteristiske satirefigurer, der har gjort Rytteriet til hvermandseje. Det være sig den aggressive tv-kartoffel Erik og dennes hårdt prøvede hustru, Else, manden i skabet med de mange mærkesager og den solide appetit, Stripper-Jens fra gården, der bare gerne vil danse vovet til DAFs tyske electropunk, producerparret med penis-forskrækkelse og sidst men ikke mindst, de rygklappende whiskeybælte-snobber, Poul og Fritz, der sætter pris på et godt glas Campari, på kønne unge au pair-piger, men IKKE på de fattige, der generelt er kedelige og som typisk spiser alt for sjældent på Kong Hans.

Rytteriet er en gave til enhver firmafest eller konference, hvor humøret og stemningen skal sættes i vejret.

Det er de afslappede og selv-nydende snobber, Poul og Fritz, som Martin og Rasmus tager med ud til alverdens firma-arrangementer, ved officielle lejligheder og meget andet. De to karakterer underholder gæster og tilskuere med bl.a. snobquiz efter alle kunstens – og snobberiets – regler, og der lægges, kort sagt, altid op til en begivenhedsrig oplevelse i selskab med Rytteriet