Per Vers  Freestyle Rap Show Rap-Up SprogShow Konferencier Koncert Anmeldelser Pressefotos 

KNUST KUNST

Per Vers er en fantastisk performer og hans mange års erfaring kan mærkes helt ned til bagerste række. På KNUST KUNST TOUR medbringer Per følgende holdopstilling:

TURKMAN SOULJAH – Den virtuose vinyltroldmand og tredobbelte, ubesejrede vinder af DM I Mix er Pers trofaste ankermand på pladespillere, piano, keyboards og effekter. De to har fået et et utroligt tæt sammenspil op at køre mellem vokal og vinyl – poesi og piano – rim og rytmer.

STINE KINCK & SOPHIE ZIEDOY – to elegante sangerinder der ikke er bange for at få beskidte beats på de høje hæle og hoppe ud i hardcore backing-rap når det kræves. To skønheder der komplimenterer grimrianen fra Gram utrolig smukt.

ZAKI YOUSSEF – er en multikunstner, rapper, sanger og indpisker, der med humor og energi blander sig smukt i ordstrømmen – og Zaki griber også guitaren og trommemaskinen mere end een gang i showet. Det vokale samarbejde mellem Per, Zaki, Stine og Sophie skal simpelthen opleves.Til april kommer “Danmarks Sønner” i biografen, hvor Zaki debuterer som hovedrolleindehaver, så hvis alt går godt er det en vaskeægte filmstjerne vi har på scenen.

LUMINANCE – er kunstnernavnet for den visuelle vildmand Søren. Søren beklæder spillestedet med projektorer og lærreder, der dækker hele scenen og beriger showet med skræddersyede billeder, filmklip og effekter. Den sidste vigtige brik i den totaloplevelse vi kalder “Knust Kunst Tour”.

KNUST KUNST er Per Vers’ bedste og mest ambitiøse album til dato – og nu skal den skønne skive op på scenen! Blandet godt op med bagkataloget og Pers sans for historiefortælling – plus en god portion af hans varemærke, nemlig den improviserede freestyle-rap. Vel mødt til en god gang dansk musikhistorie!

Per Vers  Freestyle Rap Show Rap-Up SprogShow Konferencier Koncert Anmeldelser  Pressefotos