Papkasseshow

Papkasseshow er den underholdning du skal have til din fest, om det så er hjemme i privaten eller i Parken i København. Det valgte Parfume-firmaet i Brabrand. Fagforeningen på Nyborg Strandhotel. Halvfems internationale finansmedarbejder i Moltkes Palæ. Et IT-firmaet i Nordsjælland gjorte det samme, og på Hotel Shangri-la i Singapore danser 350 gallaklæde gæster stadig rund og synger “We are the Champ’s” efter de havde forladt hotellet. I Ukraine skreg fodboldfans med på deres sange. Så Peter sagde Yes !! da Papkasseshow dukkede op i teltet i haven til hans konfirmation.

Papkasseshow rammer stemningen og lattermusklen til en hvert fest, arrangement eller festival hver gang. “Kuglerne” er støbt af humor, nærvær, energi og sange i humoristiske fortolkninger du helt sikkert kender. INGEN andre end dem  kan leverer en klassiker som Bohemian Rhapsody samtlige 5.55 sec så musikalsk, og på blot en guitar, en Papkasse og to stemmer. Papkasseshow ved hvem de optræder for og blander den viden med improvisationer og intelligente underholdende side-spring. Det er musikalsk – standup – entertainment og må opleves.

Papkasseshow optræder på både dansk og engelsk. Har du et specielt ønske så ring og få en snak med os Papkasseshow kan også bookes som værter / konferencier i forbindelse med festivaler, firmaarrangementer og andre events.

Papkasseshow afholder workshops med – og om – musik innovation og kreativitet.