Musik & Eventyr

Musik & Eventyr - Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal
Foto: Lis Kaspers . Pressefoto: Klik på foto og “gem billede som”. Ved brug skal fotograf krediteres.

Anmeldelser fra glade arrangører

Vi havde en vidunderlig eftermiddag med de 3 meget dygtige og engagerede mennesker. Vi havde helt fuldt hus, så det var aldeles strålende og den lokale avis gav os efterfølgende en hel sides omtale med fotos og tekst.
Inge Risom, formand for Teaterforeningen Teater og Musik Odsherred

Det var en fantastisk dag. De var super gode alle tre. Vi fik en hyggelig snak efter inden de drog af.
Alle vores publikummer var i godt humør, og  flere ville gerne se stykket igen. Andre syntes det var det bedste de havde set. Alle havde en god dag.
Så tak for MUSIK og EVENTYR
Anitta Rokkjer Kristiansen, formand for Hvidovre Teaterforening

Publikum fik en sublim oplevelse som blev kvitteret med stående applaus, et ekstranummer og
igen stående ovation.
Hans Løkke, formand for Silkeborg Teaterkreds

Jeg kan kun sige, at vi er fuldt tilfredse og glade her dagen derpå. Publikum fik en stor, berigende oplevelse og af tre meget veloplagte kunstnere.
Alle aftaler fungerede og kunstnerne indrettede sig let efter vores forhold og gav også selv udtryk for stor tilfredshed med arrangementet og publikum.
Kun ros herfra til Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal for deres professionelle tilgang og for deres lette måde at omgås os som arrangører på.
Stor hilsen til alle tre for en dejlig aften.
Med venlig hilsen
Birgit Søndergaard, Samlingshuset i Øster Brønderslev

Pressen skrev blandt andet:
“Det var smukt. En perfekt aften i selskab med kunstnere, hvis talenter rækker ud over det almindelige og i en forestilling, der også ligger uden for, hvad vi normalt præsenteres for” og “det lykkedes at skabe en intimitet som kombineret med det tårnhøje kunstneriske niveau og resulterede i en STOR AFTEN”.

Anmelder Anne-Helen Hvelplund skrev dengang at »forestillingen ville holde langt ind i det nye årtusinde«, og det er altså præcis, hvad den gør, når den nu er klar i sæsonen 2018/19-versionen.

Producent: Nørby Petri Hannibal
Periode: sæsonen 2018/19

Musik & Eventyr