Mick Øgendahl er kendt og elsket som værende en af de dygtigste komikere i Danmark. Når Mick Øgendahl optræder, så bliver det altid underholdende! Det giver et pust af energi, hvad enten der er tale om et firmaarrangement eller en TV-optræden.

Mick Øgendahl formår at se det sjove i alle livets aspekter – med en humor, der er satirisk og passende. Fra absurde hverdagssituationer til de uoverensstemmelser og misforståelser, der optræder i parfold, forstår han at beskrive dem alle på en sjov og unik facon, hvor seerne eller publikum kun kan grine, mens de nikker genkendene til situationerne.

Med sit lille, elastiske ansigt er hans mængde af energi i direkte kontrast til hans størrelse, hvilket gør ham helt ustyrlig på scenen. Mick Øgendahls livlige talent og imponerende kompetencer som komiker skinner igennem i alt hvad han laver. Derfor vil han altid være et sikkert valg. Han taler som et vandfald, hopper og springer rundt på scenen, hvilket garanterer at man bliver smittet med hans energi og føler sig underholdt.

Folk forventer kvalitet, når de hører hans navn – og Mick Øgendahl kan levere det. Ud over at lave TV og optræde med stand-up, så har Mick Øgendahl også en lang række andre kompetencer, der supplerer hans talent. Som manuskriptforfatter skrev han sammen med instruktøren Rasmus Heide filmen “Blå mænd”, som Mick Øgendahl selv medvirker i i rollen som Dion.

Som skuespiller formår Mick Øgendahl at gøre rollen både troværdig og samtidig humoristisk – og til tider får man som tilskuer utrolig ondt af de arme sjæle, han får vækket til live i sit arbejde. Mick Øgendahl forstår at bruge sin fantastiske mimik korrekt og de følelser, han kan gengive, viser hans alsidige kompetencer. Hans energi er uovertruffen og smittende.