Keld Heick anmeldte Martin Knudsens udgivelse med Erik Leth:

”Hvor er det bare godt!” Gode arrangementer og flot, flot udført af en solist med sans for swing, viser og latinamerikanske rytmer. Erik Leths tekster får endnu en gang nyt liv – og det fortjener de minsandten.

 

Anmeldelser fra glade arrangører

Herlig oplevelse. Martin Knudsen leverede en meget flot underholdning, som var langt over hvad vi forventede. Det hele blev leveret med et glimt i øjet, meget professionelt og med små anekdoter ind imellem. Hans samspil med publikum var perfekt. Også tidsmæssigt fik vi mere end aftalt. Efterfølgende har vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra publikum, som havde haft en fantastisk oplevelse.
Preben Jørgensen – Aktivcentret Møllevang

Det var en kæmpe succes at have Martin Knudsen på besøg
Han var helt fantastisk, og det er bestemt ikke sidste gang han skal underholde herude. Så tusind tak – Jørgen Jangmark – for din anbefaling af Martin.
Venlig hilsen Diana Peters, Torstorp Pleje- og Rehabiliseringscenter.

Martin Knudsen er professionel til fingerspidserne med en timing og forståelse for publikum, som gjorde festen til et fantastisk højdepunkt.
Carlos Cebrian – Commercial and Product Manager, SPIES

Ældre Sagen i Bramsnæs takker for en flot og meget sjov underholdning ved vores Årsmøde, alle roste underholdningen. Kan varmt anbefales.
Ældresagen – Lejre Kommune

Jeg har fået den flotteste feedback fra vores politilederfest, som var spot on. I er fantastiske til at læse jeres publikum….derudover synger I simpelthen super godt.
Marianne Vestergaard-Lau – Politimester, Nordjyllands POLITI

Hold nu op en fest og hvor har vi fået mange fine tilbagemeldinger – på alt!
Lone Fogtmann – Head of People & Culture, ISS Fecility Services

Martin Knudsen sang til vores julefest, – Martin, du er fantastik, altid glad og festlig. Det bliver ikke sidste gang.
Margit Suhr – SPIES Rejser A/S