Manipulationsekspert & showmand

OPTRÆDER OGSÅ PÅ ENGELSK

Jan Hellesøe er Danmarks førende mentalist, og nu kan du opleve ham på helt nært hold. ​Book Jan Hellesøe til at udføre sine forførende manipulationer ved dit arrangement, og løft stemningen med en omgang nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Jan Hellesøe har optrådt i næsten 20 år og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood, hvor han boede i 2 år. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer.

Det var i DR3-programmet “Fuckr med dn hjrne​”, manipulationseksperten ​for alvor​ ​blev kendt i den brede befolkning. ​Senest har vi mødt ham i “Manipulator​”, som han lavede sammen med livsstilseksperten Anne Glad til DR1. Her blev vi ​klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen​.​

Jan Hellesøe optræder på dansk og engelsk, og leverer altid et show, der passer til netop til det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.

Ud over at blive fantastisk underholdt oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Om det er til din julefrokost, firmafest eller noget helt tredje, vil du vil blive forundret og så forbløffet​,​ at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.