Dinérmusik:

Hyggepianisten spiller stemningsfuld musik! Det er alsidigt og sobert med en udpræget situations-fornemmelse. Hyggepianisten spiller med stor indlevelse i arrangementets stil og stemning – i et tilpasset lydniveau. Lyden er i top – hyggepianisten spiller på et super godt el-klaver, som lyder meget akustisk. Er der et flygel eller klaver spiller hyggepianisten meget gerne på dette. Stilen er overvejende evergreens – jazzstandards – ballader – latinamerikanske numre – men alt sammen noget der er velkendt og populært – fra de gode gamle dage og til i dag.

Hyggepianisten akkompagnerer indkomne fest- og bordsange og spiller gerne serenader og sømandsviser på harmonika i en lille halv times tid.
Meget stemningsfuldt!

Dansemusik:

Hyggepianisten spiller gerne op til dans! Her vil hyggepianisten spiller masser af gode hit’s. Hyggepianisten synger selvfølgelig og spiller på keyboard og bas og leverer underholdning, der vil gøre festen til en rigtig god oplevelse. Repertorieret er stort og alle kan synge med! Der spilles mange danske sange – Kim Larsen – Shubidua – John Mogensen ­ Bamse – Dodo and the Dodos – Danseorkesteret – Reimer – Lars Lilholt m.fl. Også indimellem – Elvis – Stevie Wonder – Beatles – Bob
Dylan & Bob Marley – m.fl.
Hyggepianisten spiller med allerstørste respekt for komponist og tekstforfatter, men tillægger musikken sit personlige præg! Professionel optræden en selvfølge.

Hyggepianisten og saxofonisten

Hyggepianisten og Saxofonisten:
Hyggepianisten spiller sammen med saxofonisten Henrik Lilleholt som
kan hyres hvis dette ønskes. Rockguitarist kan også hyres til dansemusikken hvis dette ønskes.