Video

A big hunk of love

Elvis Presley er nok den største entertainer verden nogensinde har set !

Folk der har oplevet og været til en koncert med Elvis , fortæller at der på magisk vis bredte sig en bølge af varme og kærlighed i rummet . Han var ” Just A Big Hunk Of Love ” og hans musik og hans sange , der spænder fra svedig Rock´n Roll til storladne ballader er i al sin enkelhed indbegrebet af hvad god underholdning og entertainment skal indeholde .

” Elvis Has Left The Building…” og han er ikke mere hos os , men hans musik lever i bedste velgående og fremstår med en power , elegance og sjælfuldhed som er uovertruffen . Vi slår dørene op til en 2 timer lang koncert med det bedste fra Elvis´repertoire . Den store lyd og musikalske arrangementer inspireret af de legendariske Las Vegas Shows og Elvis Live From Hawai fra 70érne .

Jesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger og entertainer . Han backes op af et toptunet CC RIDER BIG BAND – et 18 mand stort orkester ; under ledelse af den erfarne og kyndige kapelmester Peder Kragerup

Velkommen til en stor aften , med stor musik og stor lyd. Velkommen til:

A BIG HUNK OF LOVE

Video