Biografi   Foredrag  Parasitterne  RYG- en Jørgen Ryg cabaret   Trines mor   Live kalender  Presse 

Repremiere på Rytteriet Live i Tivoli 27. marts 2019

Efter en bragende succes i foråret 2018, hvor Rytteriet spillede for totalt udsolgte sale i Glassalen, er den komiske trio med Martin Buch, Rasmus Botoft og Bodil Jørgensen nu tilbage med endnu flere shows og latterbrøl i foråret 2019.

Glassalens fundament har nærmest slået revner af de latterbrøl, der har buldret i Glassalen i foråret, hvor Rytteriet har spillet deres forrygende og anmelderroste liveshow i Tivoli. Forestillingerne har spillet for fulde huse, selv ståpladserne har været udsolgt, og rigtigt mange er gået forgæves. Derfor er det fantastisk og med største fornøjelse, at Tivoli kan byde Rytteriet tilbage i Glassalen i 2019.

Glæd dig til et festligt gensyn med de elskelige Rytteri-karakterer som Erik og Else, Snobberne, Stripper-Jens, Tulle, Gumbas-manden og Præsten samt en masse overraskelser, musik, sang, dans, gråd og glæde. Showet bliver akkompagneret af Rytteriets eget husorkester med rocksanger Bjørn Fjæstad, trommeslager Mads Andersen, pianist og filmkomponist Asger Baden samt kapelmester og komponist Henrik Balling.

Skal opleves.

Køb billetter på Live kalender

Biografi   Foredrag  Parasitterne  RYG- en Jørgen Ryg cabaret   Trines mor   Live kalender  Presse