Her er kan du læse lidt om vores lille orkester BAJADS, der er Morten Bolvig fra Danse Med drenge og Kim Dalum fra Papkasseshow. Sammen har vi dannet den dynamiske musikalske duo, der kan underholde unge, voksne som ældre, under middage med show, til de danseglade efter middagen, eller hvad du end må have i tankerne. Vi er” hånden i handsken” når du står og skal booke underholdning til din forespørgsel til den lille eller store fest.

Musik & humor

Bajads spiller hits alle holder af og endnu flere elsker. Vi tager kærligt livtag med alt lige fra John Mogensen, til Ed Sheeran og dine personlige favoritsange.
Stilen er inkluderende, uhøjtidelig og humoristisk.
Så skal der fyres op med et show under middagen, eller skal selskabet ud på dansegulvet, er Bajads et sikkert bud på en uforglemmelig fest

Fra privatfest til firmafest.

Duoen Bajads optræder til firmafester, privatfester, byfester, havefester, events og konferencer, når de elskende skal giftes, når høsten er i hus, når du trækker den store lottogevinst og selvfølgelig til netop dit arrangement – stort som småt. 
Vi afstemmer altid ønsker og forventninger sammen inden arrangementet.

Papkasseshow og Danser med Drenge

Bajads består af to top-tunede, erfarne og professionelle musikere og entertainere, der til daglig spiller med Papkasseshow og Danser med Drenge. 
Bajads optræder velforberedte, med smittende livsglæde og er altid indstillet på at være med til at skabe en uforglemmelig og personlig fest.

Vi findes på  www.bajads.nu samt på https://www.facebook.com/Bajads-2040964926031624 hvor I kan finde flere musikalske referencer til hvad gæsterne kan forvente, om vi spille for de unde, de voksne eller det ældre publikum.