ARBA REVIVAL BAND ER ET AF DANMARKS ÆLDSTE OG MEST ROSTE KOPI-ORKESTRE.

Med flotte kostumer, et fortryllende sceneshow og velspillede udgaver af alle de klassiske ABBA-hits sender dette festlige live-band sit publikum på en rejse direkte tilbage til 70´erne og ABBA´s gyldne æra.

ARBA Revival Band kan bare det der med ABBA
For i år er det 30 år siden, at bandet blev dannet, under navnet Abbaformidlingen, og lige siden har de væltet utallige fester i både ind- og udland med deres gennemførte og medrivende ABBA-tribute-show.

De 7 rutinerede musical- og showmusikere leverer underholdning fra øverste hylde, og har ry for at sætte god gang i festivaler, koncerter, tv-shows og fester af alle slags.

“Når ARBA Revival Band går på scenen, er der kun én ting at gøre …..overgive sig og skråle med på sangene, som vi alle kender”

ABBA er altid det gode valg til et festligt arrangement, og i jubilæumsåret 2019 er ARBA Revival Band klar med et opdateret og velsmurt show
og en kærlig hyldest til nogle af de bedste popsange, der nogensinde er blevet skrevet.

“De var rigtig gode, og dansegulvet var fyldt fra først til sidst. Det samlede folk, og de kunne både danse til musikken det og synge med.”
JEANETT BAUER, PSYKIATRISK SELSKAB

“Abba Revival leverede en festlig afslutning på sæsonens Rock i Lunden koncerter, der har været en gigantisk succes!”
ROCK I LUNDEN

“Gæsterne fik et glædelig genhør af en masse gode ABBA melodier, fremført af et velspillende orkester, samt et par meget dygtige piger.”
BRANDE ROCKER

“ARBA Revival Band gav publikum en oplevelse, for de lød overraskende meget som det originale Abba. Især pigernes vokaler lød til forveksling som svenskernes.”
FYNS AMTS AVIS

“ABBA Revival Band underholdt i november 2015 ved tre ud af fem aktionærmøder i Jutlander Bank. Bandet formåede at “komme godt ud over scenekanten”, og skabe en god stemning i henholdsvis Hobro Idrætscenter og Messecenter Vesthimmerland. Det hele kulminerede fredag aften i Messecenter Vesthimmerland, hvor 1600 aktionærer gav bandet stående applaus.”
RENÉ R. ASTRUP, MARKETINGCHEF JUTLANDER BANK

“Man kunne glæde sig over de alle gamle hits, også undertegnedes absolutte Abba-yndlingssang, »Chiquitita«, der udmærker sig ved en superparty-sound og med et ekstra, kækt,taktslag hist og her, og dette gav ARBA
Revival band fint, ligesom »Ring, Ring«, »Super Trooper«, »SOS«, »Money, Money« og alle de andre hits.”
FLENSBURG AVIS

“Vi har været rigtig glade for at have jer her på Sluseholmen i fredags og fremføre en hel masse af de gode ABBA- sange!! Rigtig mange kolleger har meldt begejstret tilbage, at I spillede og sang de gamle hit helt perfekt. Vi har også talt om, at det er lang tid siden, at der har været så mange med til et af vores arrangementer – og at vi har haft en så fyldt dansegulv under hele koncerten. Det var en super oplevelse I gav os.”
PERSONALEFORENINGEN HUSKAT/SKATTESTYRELSEN

“Thank you so much once again for great performance , everyone was upper happy with the party and enjoyed your band A LOT!!!!”
OVATIONDMC

“Bubber varmede op til ARBA Revival Band og de gik på scenen og gav et brag af en koncert på Vig festival.”
ODSHERREDSKYSTEN

“I sendte min kammerat og jeg tilbage på 70ér værelserne med de bæ-brune vægge og Philips-pladespilleren så fuldstændig, at vi endnu ikke er færdige med at rose jer og snakke om det! Vi kunne have brugt resten af natten på at lytte til jer og synge med! Vi fik faktisk en lille klump i halsen ved flere af numrene – noget vi ellers ganske fornægter… Tak for en fantastisk aften!.”
PUBLIKUM-SVENDBORG

“Perfekt, til alles tilfredshed!”
OLE CHRISTIANSEN, CODAN FORSIKRING