UNIK OG LUNEFULD ENTERTAINER

ENTERTAINERE, FOREDRAGSHOLDERE, KONFERENCIERER / VÆRTER

Anders Lund Madsen har, siden han var en ung mand​, arbejdet ekstensivt indenfor både avis-, fjernsyns-, radio- og podcastmedierne​. ​

Han har rejst over hele verden i forbindelse med sit arbejde. Men det er Danmark, der gør ham vild, og han har været alle steder i vort land. Flere gange. Han er følgelig også kendt næsten alle steder, og selvom ikke alle er forelskede i ham som sådan, så er han alment respekteret som en okay fyr generelt.

Der eksisterer ikke i Danmark et menneske med sikrere hænder og roligere indstilling til formidling fra scene til publikum end ​Anders Lund Madsen Han er aldrig nervøs, han er tålmodig og fornuftig og til at stole på, han kommer ikke for sent, og han kan sine ting. Og så er han intelligent, hvilket er en fordel, hvis man for eksempel ønsker af få formidlet svært tilgængeligt stof på en underholdende måde, uden at det bliver pjattet.

Anders Lund Madsen​ ​er bredt funderet rent fagligt, og hvis ikke han kender emnet, så er han endog meget interesseret i at tilegne sig det. Så bare fyr løs. Jo værre jo bedre. Det kan ikke gå galt.

Anders Lund Madsens superevne er stemning, og hvis du for eksempel arrangerer en begivenhed og finder dig selv i tvivl om, hvorvidt der mon bliver den rigtige stemning, så vil det være en god ide at hyre ham til at holde et indlæg. Eller måske være vært. Eller endog begge dele. For så sker det.

Anders Lund Madsen har gjort det siden 1996, og han har været stort set over det hele, og stemningen er blevet bedre overalt, på nær én gang i Stockholm, hvor han holdt foredrag på en kongres for svenske tandlæger over emnet “Tandlægeskræk”. Dén stemning blev ikke et hak bedre, og det piner ham stadig den dag i dag.