Det gode valg til den gode fest.

Søren Elnebo er en særdeles rutineret og veloplagt showpianist, som både spiller gammeldags flygel eller klaver, men som også kommer med moderne keyboardudstyr og sanganlæg i topkvalitet.

Det perfekte valg af solomusiker til enhver fest, idet Søren Elnebo’s erfaring og fornemmelse for stil og stemning til netop din fest, gør ham i stand til både at være showtimemusiker med kvikke bemærkninger og skålsange eller bare at være fluen på væggen med diskret og stemningsfyldt baggrundsmusik.

Repertoiret spænder vidt – fra musicals og jazzstandards til stemningsfyldte popklassikere – og vil være en nydelse til alle fester, hvor der sættes pris på professionel optræden. Efter middagen spilles op til dans med masser af danske og udenlandske hits fra Larsen, Shubidua, TV-2, Gnags, Bamse, Lilholt, Krebs, Smokie, Beatles, Elvis, Cliff og mange flere.

Søren Elnebo er en af de legendariske solopianister fra den gamle Restaurant Parnas i hjertet af København, hvor ”Gud og hver mand” mødtes, dansede og sang med til den lyse morgen.

Søren Elnebo spiller til Konfirmation, Bryllup, Sølvbryllup, Guldbryllup, Fødselsdag, Reception, Firmafest og meget mere.

Til toppen af siden