Måske Danmarks skarpeste satiriker og komiker. Peter fik sit store gennembrud, da han i 80’erne tonede frem på tv-skærmen som Tjener Frandsen i en række af Hans Otto Bisgaardsunderholdnings-programmer på DR TV. Den skruppelløse tjener blev hurtigt verdensberømt i Danmark for sine hurtige og ofte særdeles velplacerede bemærkninger.

Sidenhen har Larsen lagt krop til en lang række af absurde karakterer og figurer, som f.eks. den lettere overvægtige Fru Erna Iversen, der gang på gang overrumpler i de mest farverige variationer, fra rideudstyr til sort corsage.

Peter Larsens formidable sans for satiren, også den samfunds-revsende, beviste han i forestillingen ‘Mens vi venter på retfærdigheden’, som var en rammende og krystalklar gennemgang af den ellers så speget Tamilsag.

Efter Farvehandler Madelung – forestillingen på Cafe Teatret, fortsatte Larsen i årevis med ” EngangsForestillinger “, bygget til lejligheden, for skoler, institutioner, firmaer og foreninger. Det har han gjort siden 1980erne, og han gør det sku endnu. Udfordringen har altid været at møde publikum med dagsaktuelle satiriske betragtninger !
Samarbejdet med skuespiller Anne Marie Helger har stået på i mere end 30 år, hvor de 2 komedianter sammen har skabt Discount Drama. Deres seneste skud på stammen, er forestillingen ” Halløj på Falderebet, som havde premiere på Nørrebro Teater i 2014, forestillinger er stadig, on and off på tourne.
Larsen er i 2017, sammen med gode kolleger, i gang med forarbejdet til en forestilling om Danmarks tvivlsomme deltagelse i Irakkrigen. Fortsættelse følger…..

Peter Larsen tilhører den sjældne, nærmest truede art af underholdere, der kan levere fem flade sandheder og én stor røvfuld, men alligevel slippe let og elegant fra det!

Larsen har lanceret en ny figur, den polske tryllekunstnerassistent Carisma, der mest af alt kunne minde om en mellemting af en italiensk pornostjerne og en tidligere polsk kantinebestyrerinde; – hun damper af østrogen!

Til toppen af siden