Foto: Ditte Chemnitz

Når Per Vers tager på landevejen, er der dømt fest og fællesdans og freestyle og fuld holdopstilling. Med nogle af Danmarks allerdygtigste livemusikere bag sig, er hver aften en fest.
De er sammenspillede og selvsikre, og skifter lydbilledet skifter problemløst fra hiphop-beat til reggae, soul, funk og blues.
Der er legesyge, der er 100% nærvær og alt kan remixes på stedet.
Med Per som kapelmester og dette hårde hold i ryggen bliver det ikke bedre.

I 2017 er tour-teamet som følger:

Turkman Souljah – pladespillere og piano
Ayoe Angelica – sang og backing-rap
Jonas Rendbo – sang og guitar
Mogens Palsbøll – bas og synthesizer
Jonas Johansen – trommer og samples
Luminance – visuals og 3D projektion

Koncertanmeldelse i Politiken, 2014:

Han er bare en utrolig dygtig live-rapper, der ligger tungt og skridsikkert på hver en stavelse, mens en hidsig finger udpeger rytmikken i syntaksen. Klassikere som ’Ironman’, ’Englefjæs’ og ’Black Power’, som den selvironiske Per Vers kaldte »mit eneste hit«, fik salen og scenen til at smelte sammen i fællesdans. Og når han flere gange freestylede over indfald og tilfældige ord fra publikum, var vi vidne til en mester i aktion, som performede situationistisk kunst.

Koncertanmeldelse i GAFFA, 2015:

Jeg har lidt præstationsangst ved at skulle anmelde Per Vers. Manden er så spændstig en sproggymnast, så overskudspræget en ordjonglør, at jeg næsten ikke kan formulere en sætning om ham uden at få mindreværdskomplekser over, at blomsterne i min metaforhave ikke er nær så farvestrålende som hans. (…) Hans flow sidder som en skræddersyet jakke, han rimer som en februarmorgen, og modsat en del andre rappere kan man altid høre, hvad han rapper i koncertsituationer. Dette var en fest, der understregede, at Per Vers er i særklasse i dansk hiphop.

Koncertanmeldelse i Aarhus Stifttidende, 2015:

Han er nede på jorden og tryllebinder fra starten med sit nærvær. Atmosfæren på Atlas er på én gang hyggelig og pulserende i tunge hiphop beats og fremadkastede hoveder. Per Vers formår at sample lokale hverdagstanker ind i internationale storby-flows helt gnidningsfrit, så publikum føler sig bundet til jorden, men samtidig svævende. Det glamourøse og eksotiske blandes med det trivielle og alt for kendte, og humoren er til at tage og føle på, når han mikser dansk lyrik med Frank Sinatras kæmpe hit ”New York, New York” i fortællingen om sin sønderjyske fødeby Gram. Alt imens publikum underholdes af det hjemmelavede spil Gram Turismo på storskærm. ”If you can make it here…” Vi nød VIP-følelsen – VIP står for Vers I Provinsen, ingen tvivl om det. Man er med ham hele vejen.

Til toppen af siden