FØDT:
1973 i Cairo

DU KENDER HAM FRA:
Showet ”Krig, terror og andre sjove ting”, ”Præster, Politikere og andre Profeter”, “Talegaver til Børn”, “Omskåret”, ”Omar og ondskabens akse” og “Omars Ark” på DR2, teaterstykket “Mogens og Mahmoud” og fra sit nyeste show “Bange For Sjov”, som netop er udkommet på DVD og til digital download.

OMAR KAN FINDE PÅ AT SNAKKE OM:
Forskelle, ligheder, storpolitik, følelser.

DET VIDSTE DU IKKE OM HAM:
Omar er en habil skakspiller. Han er også den første dansker, der har solgt comedyserier til udlandet (”Omar skal giftes” og ”Omar og ondskabens Akse”)

KORT OM OMAR MARZOUK
Omar har igennem årene bidraget med utallige satiriske aHA!-oplevelser til mange af de store samtaleemner herhjemme og begejstret tv-seere, publikum og anmeldere med sine nuancerede pointer, som han godmodigt kaster ud i samfundet til grin og diskussion.

Omar kunne i 2012 opleves i “Omars Ark” på DR2 samt i det anmelder-roste one man show “Omskåret”, der blandt andet fik fem stjerner i BT, fire stjerner i Børsen og fire hjerter i Politiken. I foråret 2013 kunne man igen opleve Omar Marzouk, da han var rundt i landet med sit nyeste one man show “Bange for sjov”. Showet satte nogle af verdenshistoriens dramatiske begivenheder i nye rammer med frygt og mod som de bærende kulisser.
Politiken kvitterede her med 5 hjerter!

Til toppen af siden