Har du tænkt over, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn, efter de gik fra hinanden i Søren Kragh-Jacobsens klassiske 70´er-hit ”Kender du det?” Det har Mads Westfall, som i mange år arbejdet med nye danske tekster til verdens bedste sange. Nu har han samlet sine bedste fortsættelser og fordanskninger i det musikalske standup-show ”DEJAVU”, hvor han også fortæller historien om sin fascination af vores fælles musikalske skat og alt det, sangene stadig har at give.

Udover ”Kender du dejavu?”, hvor de to hovedpersoner fra Søren Kragh-Jacobsens sang møder hinanden igen midt i livet på en fælles arbejdsplads, får vi blandt meget andet en ny version af ”Hotel California”, hvor historien er flyttet fra den Californiske ørken til en provinsby i Danmark, flere hylende morsomme potpourrier og en voksen-version af ”Elefantens vuggevise”.

Mads har været en del af musiklivet, siden han i 90´erne var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne. De senere år har han været mest kendt for sine helt egne sange, der har fået fine anmeldelser og masser af airplay på P4 og P5, og ikke mindst som sanger og guitarist i den populære trio Halfdanskerne. Nu er han klar med sit soloshow, hvor den rutinerede og nærværende entertainer leverer et festfyrværkeri af stærke og tankevækkende tekster, gode grin og fællessang. Anmeldelsen af premieren lød sådan:

“Stor succes for Mads Westfall. Humoristisk, dynamisk og særdeles underholdende. Ja, ganske enkelt fremragende. For fuld udblæsning med Mads’ nye og morsomme tekster til gamle danske og udenlandske melodier. Og så fik vi en forlængelse af forlængelsen af “Mona, Mona, Mona”. Anbefalingsværdigt!!” (Erik Lund-Nielsen)

Mads Westfall som konferencier.
Mads Westfall har stor erfaring i konferencierens gerning. I mange år har han også dyrket denne disciplin med sin makker i Strengedrejerne – Steen Svanholm. En sådan opgave vil fra Mads’ side blive løst med gennemgribende forberedelse, situationsfornemmelse og humor.

Til toppen af siden