Solist – seniorunderholdning – foredrag
Foto: Martin Bubandt

Bjarne Lisby (indslaget, der gør udslaget)

Solistunderholdning:
Det festlige indslag ved de festlige begivenheder.
Familie-, firma-, eller byfesten, campingpladsen, kræmmermarkedet, kolonihaven, boligforeningen, lauget eller logen. Eller hvor der ellers er grund til en fornøjelig stund.

Ældreunderholdning:
Et sikkert hit i pensionistforeningen eller seniorklubben.
Et skønt genhør med De Gamle Bukser og den med Malkepigerne. Foruden er række af de gode, gamle, der kan synges med på. Vanen tro krydret med herlige anekdoter.

Koncertforedrag:
Historien om de gamle bukser:
En sprudlende kavalkade over 45 års karriere som professionel solist, sanger, entertainer, sangskriver, revyforfatter, skribent m.m.

Vandrehistorier på versefødder:
Vandrehistorier er nutidens folkesagn. De er alle sammen sande historier…for fortælleren kender selv den, der kender den, der har oplevet det…

 Skillingsviser:
Skillingsviserne var gennem 500 år tidens nyhedsformidlere og sladderpresse. Vi synger et festligt udpluk af kendte og ukendte viser, og hører om deres baggrund.

Revyminder:
Som revyforfatter har Bjarne Lisby arbejdet sammen med masser af revyens store navne. Det har ikke været kedeligt. Vu får anekdoter og genhør med (nogle af) reyklassikerne.

 HOPLA for Otto Leisner – 100 år i 2017:
I 30 år var Otto Leisner hele Danmarks tv- legeonkel. Vi synger nogle af hans 5-600 sangtekster, hører adskillige af hans vittigheder, og genoplever hans fantastiske karriere.

 Alle foredrag er med musikeksempler og herlige genhør.

Bjarne Lisby fortæller og synger for. Der medbringes eget lydanlæg og optrædes i en eller to afdelinger.

Til toppen af siden