Audrey Castañeda
Audrey Castañeda

Oplev en af Danmarks absolut sjoveste og mest kendte kvindelige komiker helt tæt på.

I et forrygende stand up show med AUDREY CASTAÑEDA” er der intet emne, der har helle på væggen!

Alt fra pensionister på flyvetur, bikini kvoten, krig og kærlighed, samt spørgsmål som ”hvor meget luder har man ret til at være før det trækker fra i en mands øjne?” bliver endevendt.

I 4 år skrev Audrey bagsiden af ”Urban” alt imens hun lavede alt fra radio (2006) på Voice med Jan Elhøj.
Rejste landet rundt med stand up showet ”Når sandheden skal Frem” (2007). Den mest udsolgte klub tour i Danmark med Anders Matthesen og Anders Fjelsted (2005) Samt endnu en tour blot en måned senere med Povl Carstensen og Mads Keiser.

Hun cyklede fra Comedy Zoo (løbende) ud til DR for at skrive og tilrettelægge sin første dokumentar film ”Da døden kom forbi Madame Arthur” (2007). ‘

Før da, havde Audrey spillet med i kultshowet ”Get Ahead” (DVD)(2006) fortsatte med tv serien ”kristian” (2010) ”Sorte Kugler (2009) Anders Matthesen ”Vender tilbage” DVD (2010). Samt ”Byttebytte købmand” DVD (2011) Audrey, har heller ikke været bleg for at dukke sig for kugleregn i både Irak og Afghanistan, mens hun optrådte for de danske soldater.

5 år i træk har Audrey stået som konferencier til Copenhagen pride på Rådhuspladsen med op til 60.000 glade mennesker foran sig, eller fået folk til at grine ned i deres øl på Langelandsfestivalen.

One man show er det blevet til ”Awardrey” (2009) det fik følgeskab af ”Audrey”sept. 2012.

Ydermere elsker Audrey at skrive og som manuskriptforfatter og konsulent til spillefilmene som
”Regel nr.1” og ”Af banen.” sidder hun allerede med de næste tre film i støbeskeen.

I 2013 havde Audrey en rolle i Borgen. Samtidig med, at hun holdt foredrag på skoler rundt omkring i landet med sin dokumentar film ”Madame Arthur”

Sommeren 2013 var hun med i Hillerød Sommer Varieté. 2014 er startet med et brag.

Audrey har lige deltaget i Danmarksindsamlingen, skrevet et tv koncept og er klar til endnu tv optræden, spillefilm og hendes nye one man show ”Sjovt nok!”.

Audrey Castañeda er uddannet danser på SMC og UCLA i USA. Hun har medvirket i adskillige musicals herhjemme. Bl.a. ”Cabaret” Odense Teater, ”Me and my girl” Århus teater. Og meget mere.

Audrey blev uddannet skuespiller I 2003 fra “Ophelia”
– Stand up shows.
– Stand up shows på engelsk. Stand up shows skrevet specifikt til lejligheden

– Audrey er desuden en fantastisk konferencier og foredragsholder.

Til toppen af siden